2011. január 26., szerda

Centenáriumi mérkőzés a hétvégén!!!

A Fehérvári Jegesmedvék elleni vasárnapi, Dunaújvárosban megrendezésre kerülő mérkőzés nemcsak a jelenlegi MAJL pontok szempontjából fontos. Ez lesz ugyanis a Jégveled KSE történetének 100. mérkőzése a Magyar Amatőr Liga keretein belül. Ez a szám már önmagában is érdekes, de egyéb fontosságokkal is szolgál a most következő bejegyzés.

A hétvégi Centenáriumi mérkőzésen még egy szép számot elérhet a csapat, hiszen mindössze két gól hiányzik ahhoz, hogy megszülessen a Jégveled 500. bajnoki találata. Szép lenne, ha már most örülhetnénk az 501., sőt akár az 502. gólnak is!!!

A Jégveled KSE MAJL örökmérlege:

Egyébként az mérlegen van még mit csiszolni, hiszen az alaphelyzet negatív. Ehhez a kezdeti évek bukdácsoló időszaka járul hozzá leginkább, bár nyilván a mostani zakók sem használnak.

Érdekesség szintén, hogy hétvégi ellenfelünkkel, a Jegesmedvékkel találkoztunk eddig a legtöbbször, hiszen ez már a két csapat 15. bajnokija lesz. Fölényünk magabiztos – egyelőre, de tegyük még ilyenebbé!

Viszont lassan illene visszavágni Szombathelynek az Újpestnek és a Hevületnek a megaláztotásokért! A töbiekkel szemben vagy jó a mérleg, vagy már mentek a levesbe, esetleg más bajnokságba.

Hajrá Fiúk! Sok sikert a második százhoz!

Nincsenek megjegyzések: