2011. március 18., péntek

A világ legrövidebb és legaranyosabb beszámolója a Jegesmedvék elleni meccsről

A Jegesmedvék elleni elmaradt találkozót 2011. március 4-én késő este pótoltuk be Fehérváron. A hirtelen jött időpont miatt közülünk csak Zsuzsi tudott részt venni ezen a túrán, és mint alant olvasható rendkívüli sportélményekkel gazdagodott... :)

Őszintén szólva bajban vagyok! Egy éve nem kellett beszámolót írnom, ami annak köszönhető, hogy eddig a Hidegfrontból mindig többen voltunk és Gabi megírta őket. Szóval inkább csak észrevételeket és tényeket fogok írni. A Hidegfront csökkentett létszámának bizonyára a késői időpont lehetett az oka, ugyanis péntek este 22 órára volt kiírva a mérkőzés és Székesfehérváron. Mivel kaptam fuvart (köszi Popi), ezért elkísértem a fiúkat.


Két fontos ember hiányzott a csapatból, mivel Zsír és Szeni nem jöttek, így két támadó és egy védekező sorral állt fel a csapat (bár biztos nem ez a szakkifejezés erre) Viszont van egy visszatérő játékosunk, aki a szezonban most játszott első alkalommal, ő Popescu Balázs.


Futóórával játszották a meccset, amit a fiúk néha ki is használtak (pl. lassabb sorcsere) Az első harmadban elég hamar megszereztük a vezetést, ami Adler Tominak köszönhető. Míg a kapus balról várta a korongot, addig Tomi jobbról gyorsan bevágta. Na, ez az egy gól, amire emlékszem, de azt tudom, hogy Tomi mesterhármassal, Pap Lehel pedig egy duplával örvendeztetett meg miket.


Sajnálatosan nem emlékszem rá, hogy az ellenfél mikor lőtte a három gólját, de ha minden igaz az első és második harmadban. A Jégveled csak az első harmadban szerzett találatot, de ez is elég volt a győzelemhez. A második és harmadik játékrészben is szépen küzdött mind a két csapat, és voltak helyzetek mind a két oldalon! Személy szerint élveztem a játékot, de már tudom, hogy miért nem ülök Mutyi mellett a meccseken (pedig imádom). Beszélgetünk, és így nem tudok úgy odafigyelni a játékra.


Ez egy kötelező győzelem volt, szépen játszottak a fiúk, csak dicsérni tudom őket, bár egy kicsit elfogult vagyok. A játék után nekünk közel sem ért véget az este, mert Imre Robi jóvoltából (köszönjük Neked és párodnak) csaptunk egy kis összejövetelt, amiről pár fotó megtalálható az albumban.

Köszönöm a figyelmet :)

Hajrá Jégveled! Hajrá Hidegfront!

Pisziri pusszantás Zsuzsi

2 megjegyzés:

Zsu írta...

köszi Gabi a bevezetőt :)

Gabo írta...

Szívesen!