2009. augusztus 3., hétfő

Jégveled - Hevület, MAJL döntő, 2009. március 21. - Jegyzet

A kezdetek, a születés. Egy örök emlék volt ez a csodálatos este. A folytatásban reményedve éljük át újra!

Ez az a dolog, amire érdekes módon mindenki ugyanúgy emlékszik vissza. Elmentünk, megnéztük, sokan először vettük irányba az újpesti jégcsarnokot. (lévén jónéhányan debreceniek, egészen más élményeink vannak azzal a hellyel kapcsolatban). Jégveled - Hevület , MAJL döntő 2009. március 21-én. Az ellent, a sokszoros győztes fehérvári alakulatot a hozzáértők most is esélyesebbnek mondják.

Tőlem mondhatják, én speciel másodjára vagyok Jégveled meccsen. Az első két héttel korábban a BVSC elleni csata volt, ahol a csapat bebiztosította magának a finálét. Hatan vagy heten voltunk, de már akkor hangosak. Jól éreztük magunkat és nem volt kérdés hol leszünk 21-én este.

Mindenki látott már amerikai "sportfilmeket". A szimpatikus esélytelenek készülnek, megfeszülnek, mégis, kezdetben esélyük sincs. Aztán a kitartás, a lelkesedés, a szív átbillenti hőseinket a holtponton és az utolsó utáni pillanatban, századmásodpercnyire lelassítva, kikockázva, beütik, bedobják, eltalálják, berúgják....

Az élet a legjobb rendező, és ha néha nyálas is kicsit, hát akkor legyen.

A meccsről, magáról a játékról sok beszámolnivaló részemről nincs. Egyrészt azért, mert ugyanolyan hülye maradtam a jégkoronghoz mint eddig, másrészt mert szinte semmit nem láttam az egészből.

Háttal álltam, ültem végig a kerítésen....

Indulásnak mégis pont megfelelő!
Azóta, baráti beszélgetések, sörözések, reggeli zuhanyzások, munka közbeni elrévedezések, unalomba fulladó sportesemények megtekintése közben sokunkban fel-felsejlik az a döntő mérkőzés, ahol nemcsak a Jégveled, hanem mi, a Hidegfront is megszerezte a maga bajnoki címét. Sokat készültünk, és nem lehetett ránk panasz, kitartottunk akkor is, amikor egyszerű halandók feladták volna! Eddig egyből egy...



Részletesebb, és jóval szakmaibb beszámolók a meccsről:

http://jegkorong.blog.hu/2009/03/28/izgalmak_az_amatoroknel

http://majl.hu/majl.html

és persze a jegveled.hu-n!

2 megjegyzés:

Hidegfront írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Hidegfront írta...

Na Nagyszájúak!!! Most lehet itt hozzászólni !!! :-)))
Üdv, Gabi