2010. március 21., vasárnap

Az utolsó forduló - Jégveled - Drago Skorpiók 13-6

Az idei bajnokság utolsó fordulójában ismét visszavágtunk a Skorpióknak a még az alapszakaszban elszenvedett vereségért. Az amúgy minden más szempontból tét nélküli találkozót, mint eddig az összeset, ismét Zsuzsi követte a helyszínen figyelemmel. A szezonból már csak egyetlen meccs van hátra, melyen a Debreceni Sólymok ellen szerezheti meg a csapat a hetedik helyet.

Kisebb torokfájással és Dodó barátnőm társaságában tekintettem meg a rájátszás utolsó mérkőzését a Dragó Skorpiók ellen. Hazai közönség előtt játszottak a fiúk, akik közt Bubut véltem felfedezni, de csak az első harmadot nézte meg.

Adi már a második percben a Skorpiók tudtára adta, hogy kik az alsóház legjobbjai, aminek személy szerint örülök, mert ahogy megfigyeltem az utóbbi időben inkább másoknak adta át a lehetőséget. Nem sokat várt Krisz, hogy megerősítse a vezetést egy újabb találattal. Egy szerencsétlen véletlen következtében a Skorpiók jelét adták, hogy a pályán vannak egy gól kíséretében, de hogy ne örüljenek annyira Zsír gyorsan válaszolt rá.

Azt nem mondhatom, hogy unalmas volt a meccs, mert alig telt el egy perc, és Gedal brillírozott a pályán két találattal, amit 18 másodperc alatt szerzett. Az utolsó percben még Krisz bevette az ellenfél kapuját, így 6-1-el vonulhattak a fiúk az öltözőbe.

Még a harmad elején egy szerencsétlen ütközés következtében Atis került a jégre, és a bokája sérült, reméljük nem komoly a baj.

A második harmadban a Skorpiók szerezték az első találatot az 5. percben. Erre Krisz válaszolt 3 perccel később. A mérkőzés során többször előfordult, hogy percekig kellett rohamozni az ellenfél kapuját, de a 17. percben Szeninek sikerült bevenni. Az utolsó percben még Gedal megszerezte a harmadik találatát.

A harmadik harmad már izgalmasabbra sikerült, amit az első percben Krisz erősített meg a negyedik góljával. Hosszú percekig megint csak a küzdés következett, amit Szeni szakított meg második találatával. Ezt követően extázisba került az ellenfél, mert 1 percen belül kétszer is betaláltak Sógi kapujába. Ezt nem lehetett szó nélkül hagyni, ezért Popi válaszolt rá egy góllal, majd ahogy kezdte a csapat, úgy is fejezte be, Adi szerezte az utolsó Jégveled gólt szám szerint a 13-at. Az utolsó két percben még a Skorpiók kihasználták a helyzetet és kétszer is örülhettek, így ők 6 találattal mehettek zuhanyozni.

Most egy kicsit sajnálom, hogy elhagytak a fiúk és nekem kell írni a beszámolót, mert úgy érzem, hogy pár szóban össze kéne foglalni az alsóházban történteket. Szóval, az én véleményemet leírom, és ha valaki a csapatból vagy a Hidegfrontból máshogy látja a dolgokat, akkor legyen kedves hozzászólni.

Nagy csodák már nem fognak történni, így el lehet mondani, hogy a Jégveled szerezte a legtöbb gólt és kapta a legkevesebbet. Én úgy gondolom, hogy a körülményekhez képest a csapat megpróbálta kihozni magából a legjobbat, és küzdöttek.
Mindenki tudja, hogy ebben a szezonban voltak problémák, és meghatározó emberek is hiányoztak a csapatból, így a teljesítmény sem lett olyan, mint a tavalyi. Szerintem (vagy legalábbis remélem) a fiúk levonták a tanulságot, összeszedik magukat, visszatérnek a sérültek is, és jövőre viszont látjuk a bajnok csapatot.
Persze még van egy utolsó feladat az idei bajnokságban, és meg kell szerezni a 7. helyet, vagy mondhatnám azt is, hogy az alsóház bajnoka címét.

Bár nem az én tisztem, de itt szeretném megjegyezni, hogy a Hidegfront is összeszedhetné magát, mert egy kicsit mi is szétestünk. A játékosok is szóvá tették, hogy nem hallanak minket. Tudom, hogy néha hülye időpontokban voltak meccsek, meg sokakban alábbhagyott a kezdeti lelkesedés, de egyedül egy kicsit hülyén nézek ki a molinó mögött. Remélem nem ért félre senki, mert ezek csak egy lelkes szurkoló sorai. Én bízom benne, hogy jövőre mi is a régi fényünkben fogunk ragyogni, mert nekem kell a pulcsi meg a sapka :)

Fiúk, mindent bele a Sólymok ellen! Hajrá Jégveled!

Pisziri pusszantás Zsuzsi

1 megjegyzés:

Dromosz írta...

Zsuzsi, én tiszta szívből csodállak Téged, hogy ilyen lelkesen látogatod a Jégveled meccseket! Nyilván nem tudok a többiek nevében nyilatkozni, de a lelkesedésünk szemmel láthatóan alábbhagyott. Szerintem nincs nagy baj. Kicsi a tét, ezért a kedvünk sötét. De lesz ez még jobb is. Az meg külön jó, ha hiányzunk a csapatnak, mert nem szoknak meg minket, és hogy fognak majd örülni ha újra "felrobbantjuk" a csarnokot! :)
Hajrá Hidegfront! Hajrá Jégveled!