2010. november 24., szerda

Szezon előtt 2. - Aki válaszol: Szervánszky Zsolt - Ferencvárosi Pingvinek

A hétvégén rajtoló MAJL idény rögtön egy nagy rangadóval kezdődik, hiszen a bajnoki címvédő Újpest gárdája a zöld riválissal, a Ferencvárosi Pingvinekkel csap össze az első fordulóban. Tegnap szót kértek a lilák, így ma a IX. kerületi csapatvezető, Szervánszky Zsolt válaszat olvashatjuk.


- Hogyan értékeled/értékelitek a tavalyi szezont saját csapatotok szempontjából?
- Egy igen erős bajnokságban érmet szereztünk, ezt mindenképp' sikernek tekintjük. Főleg annak tükrében hogy az elmúlt években három bronzmeccset is elvesztettünk.

- Hogyan értékeled/értékelitek a tavalyi bajnokságot úgy „ánblokk”?
- Mint fent említettem, az egyik legerősebb szezonon vagyunk túl. Örömmel vettük, hogy egy másik amatőr bajnokság mellett két csapat is a MAJL-t választotta.

- Milyen főbb események, változások történtek nálatok a holt szezon alatt?
- A már megszokott forgatókönyv szerint, augusztus közepétől kis létszámú edzések. Majd egy elég erős és intenzív edzőtábor Léván. Ja, és egy edzőváltás...

- Kiket lehet kiemelni mint fontos érkezők és kik voltak esetleg a fontos távozók a csapatból?
- Távozónk csak egy hátvéd. Ő Angliában dolgozik. Viszont érkezett a helyére három másik. Köztük egy volt CSZKA Cannibals játékos...

- Mit szabad tudni a csapat edzőjéről?
-Játékosként sok sikert ért el. Utánpotlás nevelésben is jeleskedett, de felnőt csapattal most dolgozik előszőr. Ő nem más, mint Giorgio di Tarnai.

- Mit tartassz a csapat erősségének és esetleg gyengeségének?
- Mi egy nagyon régi, jól összeszokott baráti társaság vagyunk. Ez nagy előny. Gyengeségünk? Talán az, hogy mi nem igazolunk rovott multú játékosokat tucatjával. Sőt!

- Mik a csapat célkitűzései a 2010-2011-es MAJL szezonra?
- A dobogó. Habár nehéz lesz, mert öt-hat csapat is esélyes a végső győzelemre.

Nincsenek megjegyzések: